Aperitive și gustăriDe postFrământări cu sareSalate Crutoane aurii din mălai by alexandra aprilie 9, 2020 written by alexandra aprilie 9, 2020 1,6K Le-am gandit pentru salata (vezi aici) si pentru supele crema dar, copiii m-au facut sa constat ca pot fi (cu mult succes!) si o gustare gen snack. Ingrediente: Faina de malai (fina)- 15 linguri Sare- 1 lingura Apa- 30 linguri Ulei pentru prajit- 3 linguri Mod de preparare: 1- Faina de malai se amesteca cu sarea si apa si se omogenizeaza bine cu lingura. 2- Se formeaza bile din intreaga compozitie. 3- Se prajesc intr-o tigaie larga, la foc mediu, pana se rumenesc. 1 comment 1 FacebookPinterest alexandra previous post Croafne ca la Mircovăț (gogoși bănățene de post) next post Salată colorată de primăvară You may also like Sandvișuri dulci iunie 4, 2020 Guguluf cu portocale și ulei de măsline (de... mai 15, 2020 Drob de miel în crustă colorată aprilie 18, 2020 Ouă de Paști aprilie 16, 2020 Aspic în coajă de ou aprilie 13, 2020 Pesto roșu aprilie 10, 2020 Salată colorată de primăvară aprilie 9, 2020 Croafne ca la Mircovăț (gogoși bănățene de post) aprilie 8, 2020 Falafel aprilie 7, 2020 Baclava (de post) aprilie 5, 2020 1 comment Salată colorată de primăvară – Alexandra’s kitchen aprilie 11, 2020 - 7:47 am […] Posts Salată colorată de primăvară Crutoane aurii din mălai Croafne ca la Mircovăț (gogoși bănățene de post) Falafel Baclava (de post) Tarte de […] Reply Leave a Comment Cancel Reply Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.
1 comment
[…] Posts Salată colorată de primăvară Crutoane aurii din mălai Croafne ca la Mircovăț (gogoși bănățene de post) Falafel Baclava (de post) Tarte de […]