Home Aperitive și gustări Salată colorată de primăvară

Salată colorată de primăvară

by alexandra

Acum este momentul sa profitam din plin de abundenta verdeturilor de tot felul! Se pot gati in atatea feluri…dar cea mai la indemana varianta ramane salata. Dar, daca o combinam cu niste crutoane aurii din malai, primeste consistenta, o felie unsa cu ceva gen humus si deja vorbim despre u fel de baza. Nu mai spun de sosul de usturoi…

  • Folositi ingredientele in cantitatea dorita / necesara.
  • Retete de humus gasiti aici si aici.

Ingrediente:

Loboda

Spanac

Salata verde

Salata verde creata

Ridichi rosii

Crutoane aurii din malai (vezi reteta aici)

Sos de usturoi de post (vezi reteta aici)

Mod de preparare:

1- Loboda, spanacul, salata verde si salata verde creata (spalate si zvantate) se ruleaza (cate 3-4 foi) gen tigareta si se taie in fasii.

2- Ridichiile se taie in jumatati si se feliaza.

3- Se combina toate intr-un bol si se adauga crutoanele din malai.

4- Se serveste cu sos de usturoi de post.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment