Home De post Cușcuș cu legume stir-fry (de post)

Cușcuș cu legume stir-fry (de post)

by alexandra

Chiar si cea mai simpla mancare poate fi aranjata festiv, in ton cu momentul, anotimpul, mofturile…ei, cum spuneam si in alte dati, parintii stiu de ce!

Ingrediente (pentru 1-2 portii) :

Cuscus (de post)- 150 g

Apa- 200 ml

Ulei de masline- 3 linguri

Rosii cherry- 5-6

Broccoli- cateva buchetele (4-5)

Masline Kalamata- 10

Morcovi- 1 (mare)

Sare

Piper negru

Mod de preparare:

1- Intr-un bol se pun cele 150 g de cuscus, impreuna cu 1 lingura de ulei si se amesteca bine cu o furculita.
2- Apa se fierbe si se toarna peste cuscus, apoi se acopera bolul cu un capac.

3- Morcovii se taie fasii lungi, gen spaghetti, cu ajutorul curatitorului de legume.

4- Buchetelele de broccoli si rosiile se spala si se usuca.

5- Se incinge restul de ulei intr-un wok.

6- Rosiile, morcovii, buchetelele de broccoli si maslinele se pun deodata in uleiul bine incins. Se lasa 2-3 minute, amestecand mereu.

7- Se condimenteaza preparatul cu sare si piper negru si se aranjeaza festiv.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment