Home Fel de bază Supă Ramen

Supă Ramen

by alexandra

Supa Ramen chiar este 2 in 1: avem si supa si felul principal. Foarte consistenta, este tot ce avem nevoie pentru zilele reci ce se anunta! Bine ai venit, octombrie!

Ingrediente (pentru 2 portii) :

Supa de pui- 1 l

Carne de pui- 2 pulpe

Taitei instant- 2 pachete

Ceapa verde- 1 legatura

Usturoi- 2 catei

Ghimbir- 1 bucatica de 2 cm

Ciuperci- 4 bucati

Morcovi- 1

Oua- 2

Sare

Piper

Ulei- pentru prajit

Susan alb / negru

Mod de preparare:

1-Carnea de pui se pune la fiert in 1 l apa; se completeaza cu apa la nevoie. Supa se condimenteaza cu sare si piper.

2-Ouale se fierb tari, se taie in jumatati si se prajesc in putin ulei.

3-Ceapa verde se taie in rondele, morcovii bastonase, ciupercile se feliaza (cu tot cu piciorus), usturoiul si ghimbirul se razuiesc.

4-Se incing bine 2-3 linguri de ulei, apoi se da focul la minim si se pun toate legumele la calit, maxim 1 minut. Se amesteca usor in tot acest timp.

5-Taiteii instant se pun in 2 boluri. Peste acestia se toarna supa fierbinte de pui, se acopera si se asteapta 5 minute.

6-Se adauga bucatile de carne, legumele calite si jumatatile de oua.

7-Se decoreaza cu susan.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment