Home Aperitive și gustări Branză topită de casă

Branză topită de casă

by alexandra

Mai mult decat o descoperire aceasta reteta! Copiii nostri solicita des sandvisuri cu branza topita, dar intotdeauna aveam o urma de indoiala, nici nu trebuie sa spun de ce, oricat de “bio” s-ar recomanda produsul cumparat din magazin. Ei, daca va puteti procura branza de vaca si unt de casa (si se poate, chiar si la oras!), nimic nu va concura cu aceasta reteta! Iar daca o mai si personalizati…

Ingrediente:

Branza dulce de vaca- 250 g

Unt- 50 g

Sare- 1/2 lingurita

Bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurita

Verdeata maruntita

Boia

Seminte

Mod de preparare:

1-Branza, bine stoarsa, se amesteca cu sarea si bicarbonatul si se lasa 3 ore in frigider.

2-Dupa cele 3 ore, untul se topeste la bain-marie.

3-Se adauga branza si se amesteca incet, fara intrerupere, pana ce amestecul devine lucios si fin.

4-Se ia de pe foc si se adauga condimentele si / sau verdeturile, semintele preferate. Sau ramane ca atare.

5-Se pastreaza la frigider, intr-o cutie cu capac.

You may also like

1 comment

Rulouri de vinete cu umplutură de brânză topită de casă – Alexandra’s kitchen septembrie 19, 2019 - 1:36 pm

[…] Posts Branză topită de casă Rulouri de vinete cu umplutură de brânză topită… Spanakopita Cataif Ciorbă de pui a […]

Reply

Leave a Comment