Home Aperitive și gustări Rulouri de vinete cu umplutură de brânză topită de casă

Rulouri de vinete cu umplutură de brânză topită de casă

by alexandra

Deocamdata, aceasta este ultima reteta de inspiratie greceasca. Deocamdata!

Ingrediente:

Vinete- 1

Branza topita de casa- 100 g (vezi reteta aici)

Cubulete din sunca de porc- 50 g

Sare

Rodie- 1/2

Chives

Mod de preparare:

1-Cubuletele de sunca se prajesc in grasime proprie, in jur de 1 minut.

2-Verdeata se marunteste, iar samburii de rodie se pregatesc la indemana.

3-Vanata (spalata si cu cotorul inlaturat) se taie in felii de aproximativ 1 cm grosime.

4-Feliile se pun pe prosoape absorbante si se presara cu sare. Se lasa minim 30 de minute, apoi se inlatura lichidul eliminat de pe suprafata lor.

5-Feliile de vinete se pun pe gratarul incins (sau tigaia grill) pentru 3-4 minute. Atentie!!! Nu trebuie sa devina crocante!

6-Fiecare felie se unge cu branza topita de casa, cubulete de sunca si samburi de rodie. Se presara chives si se ruleaza.

Se consuma calde!

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment