Home Frământări dulci Bomboane cu dovleac

Bomboane cu dovleac

by alexandra

Nu e toamna atat de lunga cate retete minunate cu dovleac se pot face!  Dupa supa crema de dovleac si biscuitii uriasi cu dovleac si ciocolata, va propun aceasta reteta simpla si dulce. Ca si compozitie sunt aproape asemanatoare cu aceste bomboane, dar acum am adaugat dovleac, un plus din toate punctele de vedere, zic eu. Iar daca vreti sa faceti magie, atunci optati sa imbracati bomboanele in fondant, sa le pictati putin si sa le admirati indelung.  Sa fie toamna!!!

Ingrediente (pentru 60 bucati) :

Biscuiti Oreo- 528 g (48 biscuitei)
Almette cu smantana- 100 g
Miez de dovleac copt- 100 g

Pentru decorat:

Fondant- 750 g (aproximativ)
Creioane pentru decor
sau:
Susan rumenit
Fulgi de cocos


Mod de preparare:

1-Biscuitii se sfarama la robot.
2-Biscuitii sfaramati se transfera intr-un bol si se amesteca cu almette si miez de dovleac.
3-Se modeleaza bomboanele si se pun la frigider pentru 30- 40 de minute.
4-Se imbraca in fondant (pasta de zahar modelabila) si se decoreaza (in functie de limita talentului…).
5-Se pastreaza la rece pana in momentul servirii.

Sa fie o toamna bogata in framantari dulci!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comment
0

You may also like

0 comment

ana costea octombrie 31, 2018 - 7:50 am

Au fost deliciosi dovlecii! Fluturasii grupei mari va multumesc pentru gustarici.

Reply
alexandra.mircia octombrie 31, 2018 - 8:09 am

Multumec mult, a fost o bucurie! Si altadata, cu mare, mare drag!

Reply

Leave a Comment