Nu e toamna atat de lunga cate retete minunate cu dovleac se pot face! Dupa supa crema de dovleac si biscuitii uriasi cu dovleac si ciocolata, va propun aceasta reteta simpla si dulce. Ca si compozitie sunt aproape asemanatoare cu aceste bomboane, dar acum am adaugat dovleac, un plus din toate punctele de vedere, zic eu. Iar daca vreti sa faceti magie, atunci optati sa imbracati bomboanele in fondant, sa le pictati putin si sa le admirati indelung. Sa fie toamna!!!
Ingrediente (pentru 60 bucati) :
Biscuiti Oreo- 528 g (48 biscuitei)
Almette cu smantana- 100 g
Miez de dovleac copt- 100 g
Pentru decorat:
Fondant- 750 g (aproximativ)
Creioane pentru decor
sau:
Susan rumenit
Fulgi de cocos
Mod de preparare:
1-Biscuitii se sfarama la robot.
2-Biscuitii sfaramati se transfera intr-un bol si se amesteca cu almette si miez de dovleac.
3-Se modeleaza bomboanele si se pun la frigider pentru 30- 40 de minute.
4-Se imbraca in fondant (pasta de zahar modelabila) si se decoreaza (in functie de limita talentului…).
5-Se pastreaza la rece pana in momentul servirii.
Sa fie o toamna bogata in framantari dulci!!!
0 comment
Au fost deliciosi dovlecii! Fluturasii grupei mari va multumesc pentru gustarici.
Multumec mult, a fost o bucurie! Si altadata, cu mare, mare drag!