Home De post Conopida la cuptor cu spaghete din zucchini si sos de mustar aromatizat (de post)

Conopida la cuptor cu spaghete din zucchini si sos de mustar aromatizat (de post)

by alexandra

Aceasta reteta nu este o noutate neaparat, conopida la cuptor se regaseste intr-o combinatie reusita si aici, dar spaghetele din zucchini au fost curiozitatea unei cine sanatoase si delicioase.  Peste asteptari!

Ingrediente:

Conopida- 1
Zucchini- 1
Ulei (preferabil de masline)- 3 linguri
Sare- 1/2 lingura
Susan alb/negru- optional

Pentru sos:

Mustar cu boabe- 2 linguri
Miere- 2 linguri
Ulei de masline- 2 linguri
Lamaie- 1
Ierburi aromate (eu am folosit rozmarin)


Mod de preparare:

1-Conopida se pregateste ca aici, pasii 2 si 3.
2-Sosul se pregateste ca aici.
3-Zucchini se curata si se taie cu masina de spiralat (daca nu aveti o astfel de masina, formati spaghetele cu ajutorul unui curatitor de legume).
4-Se incinge 1 lingura de ulei in wok, apoi se pun spaghetele din zucchini, amestecand continuu 1-2 minute.
5-Se monteaza preparatul si, optional, se presara cu susan alb/negru.

 

 

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment