Sunt, de fapt, doua supe si se pot servi si separat, bineinteles. Culorile sunt imbietoare, vitaminele- bifat, iar condimentele si garniturile imbogatesc gustul si incanta privirea. Ideala pentru copii!
Ingrediente:
Broccoli- 1
Morcovi- 3
Cartofi- 4
Ceapa- 2
Usturoi- 4 catei
Smantana 32 % – 200 ml
Sare
Piper negru
Pentru servire:
Branza halloumi prajita pe gratar
Muguri de pin rumeniti
Patrunjel verde
Seminte de dovleac, in, susan
Fulgi de migdale
Cimbru verde
Parmezan
Boia
Mod de preparare:
1- Morcovii, cartofii, ceapa si usturoiul se curata si se pun la fiert (intregi) in apa cu sare.
2- Broccoli, desfacut in buchetele, se opareste in apa fiarta cu putina sare, 3-4 minute.
3- Se pregatesc 2 recipiente / oale pentru mixarea supelor.
4- In primul se pun: morcovii, 2 cartofi, 1 ceapa, 2 catei de usturoi si 2 linguri din apa in care au fiert legumele; se mixeaza cu blenderul vertical. Se condimenteaza cu sare si piper negru dupa gust.
5- In al doilea recipient se pun: buchetelele de broccoli, 2 cartofi, 1 ceapa, 2 catei de usturoi si 2 linguri din apa in care au fiert legumele; se mixeaza cu blenderul vertical. Se potriveste de sare si piper.
6- Se combina supele in farfurie si se desavarsesc turnand smantana.
7- Se serveste cu branza halloumi prajita pe gratar, muguri de pin rumeniti, patrunjel verde, seminte, cimbru verde, boia, parmezan…