Home Aperitive și gustări Pasta tartinabila de somon si legume (de post, dezlegare la peste)

Pasta tartinabila de somon si legume (de post, dezlegare la peste)

by alexandra

Aceasta reteta a aparut din necesitatea de “a recicla” o bucata de somon gatit azi (reteta aici), pe care toata lumea o refuza. Deci, am adunat de prin frigider urmatoarele:


Ingrediente:

Somon gatit- 110 g
Mustar cu boabe- 1 lingura cu varf
Ceapa rosie- 1 (mica)
Ardei kapia rosu- 1/2
Porumb- 20 g (din conserva sau de la congelator)
Marar verde
Sare
Piper
Sucul de la 1/2 lamaie / limeta (sau dupa gust)


Mod de preparare:

1-Somonul se desface in bucatele.
2-Ceapa si ardeiul si mararul se maruntesc.
3-Se amesteca toate ingredientele cu lingura.
4-Se adauga sare, piper si suc de lamaie dupa gust.

Se serveste cu paine prajita.

 

 

 

 

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment