Home De post Crema ciocolatoasa de avocado (de post)

Crema ciocolatoasa de avocado (de post)

by alexandra

Avocado: iti place sau nu iti place! Majoritatea l-a folosit in combinatii sarate, dar propun sa ii acordati o sansa si in varianta de mai jos! Adevarul este ca nu e pentru oricine combinatia…Mie mi-a placut! Mult!!!

Ingrediente:

Avocado (bine copt!)- 2
Esenta rom- 1 lingura
Cacao neagra- 3-4 linguri
Zahar praf / miere- dupa gust (eu am pus zahar praf- 5 linguri la aceasta cantitate)
Lapte de cocos- 7 linguri (vezi reteta aici)

Mod de preparare:

1-Se scoate miezul de avocado.
2- Toate ingredientele se pun in blender si se amesteca pentru cateva secunde- 1 minut, la viteza mare.
3-Se completeaza cu zahar/miere daca este cazul.

Se poate servi imediat sau dupa ce se raceste la frigider.

 

 

 

 

1 comment
0

You may also like

1 comment

Lapte de cocos – Alexandra’s kitchen aprilie 14, 2019 - 1:36 pm

[…] avut nevoie de lapte de cocos pentru aceasta reteta si am decis sa incerc sa il fac eu. In urma unor documentari rapide am compus urmatoarea […]

Reply

Leave a Comment