Am gasit aceasta reteta in revista Retete de colectie. Daca va place carnea de miel, incercati cu incredere!
Ingrediente:
Carne de miel fara os- 325 g
Ceapa- 1
Ulei- 6 linguri
Boia dulce- 1 lingurita
Chimen macinat- 1 lingurita
Patrunjel tocat- 2 linguri
Sare
Piper
Mod de preparare:
1-Carnea se taie in bucatele.
2-Ceapa se da pe razatoarea cu ochiuri mici.
3-Se pregateste marinada amestecand bine ceapa razuita cu toate celelalte ingrediente.
4-Bucatile de carne se pun in marinada si se amesteca, astfel incat sa fie bine acoperite. Se lasa la frigider minim 2 ore.
5-Betele de frigarui se tin in apa o ora (daca sunt din lemn).
6-Dupa timpul de marinare, carnea se pune pe frigarui.
7-Se pun frigaruile pe gratarul bine incins pana se rumenesc bine.