Home Fel de bază Frigarui de miel

Frigarui de miel

by alexandra

Am gasit aceasta reteta in revista Retete de colectie. Daca va place carnea de miel, incercati cu incredere!

Ingrediente:

Carne de miel fara os- 325 g
Ceapa- 1
Ulei- 6 linguri
Boia dulce- 1 lingurita
Chimen macinat- 1 lingurita
Patrunjel tocat- 2 linguri
Sare
Piper

Mod de preparare:

1-Carnea se taie in bucatele.
2-Ceapa se da pe razatoarea cu ochiuri mici.
3-Se pregateste marinada amestecand bine ceapa razuita cu toate celelalte ingrediente.
4-Bucatile de carne se pun in marinada si se amesteca, astfel incat sa fie bine acoperite. Se lasa la frigider minim 2 ore.
5-Betele de frigarui se tin in apa o ora (daca sunt din lemn).
6-Dupa timpul de marinare, carnea se pune pe frigarui.
7-Se pun frigaruile pe gratarul bine incins pana se rumenesc bine.

 

 

 

 

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment