Home Aperitive și gustări Omleta umpluta cu de toate

Omleta umpluta cu de toate

by alexandra

Mie, aceasta omleta umpluta cu de toate, mi se pare gustarea ideala pentru micul dejun sau brunch. Are ou, verdeata, legumele raman crocante, cascavalul / mozzarella se topeste transformand totul…sau toate resturile pe care le aveti prin frigider. Asa ca, ia vedeti ce aveti de reciclat!


Ingrediente (pentru 1 portie):

Oua- 2
Sare- 1 praf
Piper- 1 praf
Sunca- 1 felie
Ardei rosu- 1/2
Ceapa verde- 1/2
Castravete- 1/2
Rosii cherry- 2
Cascaval / mozzarella- 30-40 g
Patrunjel
Ulei- pentru prajit

Mod de preparare:

1-Sunca, ardeiul, ceapa, castravetele si patrunjelul se maruntesc.
2-Rosiile cherry se taie in jumatate.
3-Cascavalul / mozzarella se da pe razatoarea cu ochiuri mari.
4-Se bat ouale cu telul si se adauga sarea si piperul.
5-Se pune amestecul in tigaia incinsa cu foarte putin ulei, la foc mic.
6-Cand omleta incepe sa se inchege, se pune umplutura (legumele, sunca si verdeata) pe mijloc, iar deasupra se presara cascavalul / mozzarella.
7-Cu o spatula se intorc marginile omletei peste umplutura si se preseaza usor (vezi foto).
8-Se lasa la foc foarte mic pana incepe sa se topeasca cascavalul / mozzarella.

Noi am servit-o cu sos tzatziki (reteta curand!)

 

 

 

 

 

 

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment