Home Sosuri Sos de smantana cu ceapa verde

Sos de smantana cu ceapa verde

by alexandra

Un sos simplu de facut si foarte potrivit in aceste zile de sarbatoare, alaturi de preparatele specifice; se potriveste perfect cu friptura de miel, cu salatele de cruditati si chiar cu drobul.


Ingrediente:

Smantana grasa- 300 g
Ceapa verde- 4 fire (mai marisoare)
Sare
Piper


Mod de preparare:

1-Ceapa verde se taie cat mai marunt.
2-Smantana se pune intr-un bol / cana si se asezoneaza cu sare si piper.
3-Se adauga ceapa maruntita si se amesteca. Daca este cazul se mai adauga sare / piper.
4-Se transfera sosul in bolul de servire si se pastreaza la frigider.

 

 

 

 

 

1 comment
0

You may also like

1 comment

Friptura de miel in stil libanez pe pat de legume – Alexandra’s kitchen aprilie 14, 2019 - 2:31 pm

[…] poate pregati si in varianta fara legume. Sosul de smantana s-a potrivit […]

Reply

Leave a Comment