Home Aperitive și gustări Crutoane aromate din paine

Crutoane aromate din paine

by alexandra

Desavarsesc orice salata!

Ingrediente:

Paine veche de 1 zi- cateva felii
Ulei aromatizat- 1-2 linguri (vezi reteta aici)
Sare
Piper
Boia de ardei
Patrunjel uscat

Mod de preparare:

1-Painea se taie cubulete egale.
2-Intr-o punga (preferabil o punga speciala pentru congelator) se pun uleiul si condimentele. Pentru a fi mai usor de manevrat, punga se poate pune in interiorul unui vas (vezi foto).
3-Se pun cubuletele de paine, se inchide punga si se agita.
4-Crutoanele de paine se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit.
5-Se amesteca din cand in cand si se lasa pana se rumenesc.

 

 

 

 

 

2 comments
0

You may also like

2 comments

Supa crema de telina garnisita cu morcovi caramelizati (de post sau nu…) – Alexandra’s kitchen aprilie 14, 2019 - 12:44 pm

[…] Sare Piper alb Patrunjel verde Marar verde Crutoane de paine (vezi modul de preparare aici) Smantana- optional Susan alb / negru Morcovi caramelizati (vezi reteta […]

Reply
Supa crema de ciuperci – Alexandra’s kitchen februarie 20, 2020 - 9:49 am

[…] smantana pentru gatit sau lapte, in proportia dorita. 8- Se serveste cu crutoane de paine (vezi aici o varianta de pregatire) si patrunjel […]

Reply

Leave a Comment