Mie mi-au placut. Sper sa va placa si voua, mai ales ca sunt varianta mult mai sanatoasa, dar si mai ieftina a celebrelor bomboane Rocher Ferrero.
Ingrediente (20 bucati) :
Alune prajite si nesarate- 150 g + 20 alune intregi
Unt de cacao- 10 g (1 lingura)
Unt de cocos- 10 g (1 lingura)
Cacao neagra- 2 linguri
Miere- 2 linguri si jumatate
Esenta rom- 1 lingurita
Mod de preparare:
1-Alunele (cele 150 g) se macina la robot sau rasnita, dar cu grija sa nu se trasforme in pudra, sa ramana bucati mici.
2-Untul de cacao si untul de cocos se topesc intr-o cratita la foc foarte mic; dureaza cateva secunde.
3-Toate ingredientele se amesteca.
4-Se formeaza bomboanele, avand grija sa punem in interiorul fiecareia cate o aluna intreaga.
5-Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.