Am vrut o salata de ciuperci cu sos aioli din avocado si am sfarsit prin a adauga si alte legume, asa incat am obtinut un amestec colorat si delicios!
Ingrediente:
Ciuperci- 500 g
Ulei- 2 linguri
Castraveti murati- 1-2
Gogosari murati- 1-2
Mazare (congelata)- 1/2 cana
Porumb (congelat)- 1/2 cana
Patrunjel verde
Sare
Piper
Sos aioli din avocado (vezi reteta aici)
Mod de preparare:
1-Ciupercile (curatate) se taie bucatele si se lasa sa se caleasca in uleiul incins, cu un praf de sare.
2-Cand sunt rumenite,se iau de pe foc si se amesteca cu mazarea, porumbul, castravetii si gogosarii taiati cubulete.
3-Se condimenteaza cu sare si piper.
4-Salata se serveste cu sos aioli din avocado si patrunjel verde.
1 comment
[…] Am servit acest sos cu salata colorata. […]