Sos, dressing sau cum vreti sa il numiti, in functie de ce reteta va insoti, este minunat! Se poate folosi la salate de cruditati, salate calde, friptura, paste. Eu l-am folosit cu pachetelele de primavara (reteta aici), dar si cu paste si legume (reteta aici), s-au completat perfect! Se poate combina cu ierburi aromate, usturoi, in functie de preferinte, sau il lasati simplu, tot bun va fi!
Ingrediente:
Mustar cu boabe- 2 linguri
Miere- 2 linguri
Ulei de masline- 2 linguri
Lamaie- 1
Ierburi aromate (eu am folosit rozmarin)
Mod de preparare:
1-Se amesteca mustarul cu mierea, uleiul de masline si zeama de la lamaie pana la omogenizare.
2-Se pune intr-un recipient cu capac (gen borcan) si se adauga ierburile aromate sau se lasa simplu.
Sosul se poate echilibra in functie de preferinte: pentru un gust mai dulce se adauga mai multa miere, daca se adauga lamaie mai multa, gustul va fi mai intepator.
1 comment
[…] Le-am combinat cu sosul de aici. […]