Cred ca va dati seama ca imi plac reinterpretarile retetelor. Asa sunt eu, mereu mi-am imaginat reinterpretari ale hainelor, interioarelor, obiectelor de tot felul si uite ca a venit si randul retetelor de mancare. Daca se poate, de ce nu?! Si, da, in cazul acestei retete se poate, am testat eu!
Reteta de la care am pornit, briosele aperitiv cu telemea, o gasiti aici, iar mai jos voi trece ingredientele distinctive si pentru celelalte doua variante.
Ingrediente:
–Briose varianta 1: vezi reteta aici (cu telemea si marar).
-Briose varianta 2 : aceleasi ingrediente, doar ca in loc de telemea si marar se pune:
cascaval- 100 g
ardei rosu- 1/2
patrunjel maruntit (proaspat sau uscat)
-Briose varianta 3: aceleasi ingrediente, ca la varianta 1, dar acum inlocuim telemeaua si mararul cu:
rosii deshidratate in ulei- 2, maruntite
praf de usturoi
busuioc maruntit (proaspat sau uscat)
Se coc in cuptorul preincalzit, pe nivelul de sus, la foc mic!
1 comment
[…] Update: am refacut reteta si in alte combinatii reusite aici! […]