Home Aperitive și gustări Budinca din paine (aperitiv)

Budinca din paine (aperitiv)

by alexandra

Cum am promis atunci cand am publicat reteta de budinca din paine, varianta desert (vezi reteta aici), am realizat si varianta aperitiv. Si a iesit buna. Foarte asemanatoare cu checul aperitiv (vezi reteta aici). Deci, inca o reteta care valorifica resturile din frigider, transformandu-le aspectuos.

Ingrediente:

Resturi de paine- 250 g
Sunca-80 g
Salam-24 g
Cascaval-100 g
Muraturi-1/2 cana (gogosari, castraveciori)
Lapte- 1l
Oua-2
Patrunjel- 1 legatura
Sare
Piper

Mod de preparare:

1-Sunca, salamul, cascavalul, muraturile si patrunjelul se maruntesc.
2-Painea se rupe in bucati mici si se amesteca cu celelalte ingrediente.
3-Se adauga ouale crude, sarea, piperul si laptele si se amesteca bine toate. Painea trebuie sa se imbibe bine cu lapte.
5-Se pune amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se lasa in cuptorul preincalzit, la foc mic, pana se incheaga.

 

 

 

 

1 comment
0

You may also like

1 comment

Budinca din paine (desert) – Alexandra’s kitchen aprilie 14, 2019 - 3:33 pm

[…] o puteti transforma intr-un pesmet aromatizat, salata panzanella (pe lista de asteptare), budinca aperitiv , sau budinca desert, cum e cea de acum. Un desert superb, asa simt sa ii spun si asa ramane! Si […]

Reply

Leave a Comment