Am mai spus-o, ne plac foarte mult salatele de cruditati! Si acum, ca a trecut postul, ni se par cu atat mai bune in combinatie cu putina carne de pui si sos. Legumele noastre preferate nu pot lipsi din aceasta salata; combinam totul in cantitati egale sau dupa preferinta fiecaruia, asadar:
Ingrediente:
Sfecla rosie-1
Morcovi-1
Telina-1 (mica, sau o jumatate dintr-una mai mare)
Varza-1 bucata cat pumnul?
Carne-1 piept de pui
Seminte-3 linguri (mix de floarea-soarelui, dovleac si muguri de pin)
Sare
Piper
Patrunjel
Ulei-1 lingura
Sos preferat
Mod de preparare:
1-Sfecla rosie, morcovul si telina (curatate, bineinteles) se dau pe razatoarea cu ochiuri mici (sau prin cea cu ochiuri mari, dupa preferinta).
2-Varza se taie fideluta.
3-Carnea de pui se taie in fasii si se pune la prajit in tigaia incinsa, cu o lingura de ulei.
4-In aceeasi tigaie se vor praji putin si semintele.
5-Toate ingredientele se combina intr-un bol.
6-Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga patrunjel tocat.
7-Se serveste cu sosul preferat ( noi am ales doar putina smantana).
Simplu. Bun.