Home Supe și ciorbe Supă de ceapă

Supă de ceapă

by alexandra


Ca sa continuam recomandarile culinare ale sezonului, va indemn sa incercati aceasta supa (care seamana mai mult, de fapt, cu o tocanita), extrem de satioasa!


Ingrediente:

Ceapa galbena- 1/2 kg
Unt- 50 g

Faina- 1 lingura
Sare
Piper negru
Supa de vita- 300 ml
Cascaval razuit- 50 g 
Paine- 4 felii 

Foaie de dafin- 1

Cimbru verde

Mod de preparare:

1- Untul se topeste intr-o cratita / oala incapatoare.

2- Se adauga ceapa maruntita si foaia de dafin. Se lasa la foc mic, timp de 30-40 de minute.

3- Se adauga faina, cimbrul verde si supa si se amesteca. Se lasa la foc mediu spre mare timp de inca 10 minute.

4- Se asezoneaza si (daca este cazul) se transfera supa intr-un vas termorezistent.

5- Se aranjeaza feliile de paine deasupra supei si se presara cu cascaval razuit.

6- Se pune in cuptorul preincalzit, pe nivelul din mijloc, pana ce se gratineaza cascavalul.

 
0 comment
0

You may also like

Leave a Comment