Home Aperitive și gustări Grisine învelite în bacon prăjit

Grisine învelite în bacon prăjit

by alexandra

Ideale ca si gustare, garnitura sau aperitiv, se fac repede si garanteaza savoarea. Alunga monotonia unei supe creme (vezi aici o astfel de asociere), dar nu trec neobservate nici pe un platou de aperitive.

Voi cum le-ati “asorta”?

Ingrediente:

Grisine lungi- 10 bucati

Bacon- 5 felii

Mod de preparare:

1- Fiecare felie de bacon se taie pe lungime, obtinand astfel 2 fasii.

2- Se ruleaza cate 2 fasii de bacon pe fiecare grisina, incepand de la un capat.

3- Grisinele invelite in bacon se rumenesc pe rand, intr-o tigaie bine incinsa, fara grasime, timp de 1-2 minute.

1 comment
0

You may also like

1 comment

Supă cremă de dovleac – Alexandra’s kitchen decembrie 9, 2019 - 7:00 am

[…] Grisine invelite in bacon prajit […]

Reply

Leave a Comment