Home Frământări dulci Cake Pops cu biscuiti

Cake Pops cu biscuiti

by alexandra

Intotdeauna merita sa faci un dulce de casa! In plus, pe langa forma clasica de bomboane pe bat, am incercat si o abordare glamour, sau cel putin asa aveam de gand.
O reteta din categoria: de pregatit impreuna cu copiii, chiar daca factorul glamour are de suferit oarecum..
Sursa inspiratiei:aici.


Ingrediente

Biscuiti Oreo- 176 g (16 bucati)
Branza Almette cu smantana- 100 g
Ciocolata alba,cu lapte,neagra- cate 100 g
Decoratiuni (bombonele, biscuiti sfaramati, cacao, nuca de cocos)
Stafide hidratate in apa cu esenta de rom- optional

Mod de preparare

1-Se sfarama biscuitii la robot.
2- Se amesteca cu branza.
3-Se formeaza bombonelele; daca vreti sa puneti cate o stafida in fiecare, acum e momentul (stafidele sa fie lasate la hidratat aproximativ 30 minute in apa cu putina esenta de rom).
4-Se lasa bomboanele la congelator pentru 20 minute pe hartie de copt.
5-Ciocolata se topeste la bain-marie.
6-Se decoreaza bomboanele dupa propria imaginatie; doua mentiuni: 1-bomboanele trebuie sa fie reci, deci daca incep sa se inmoaie, dati din nou la congelator si 2- nu folositi ciocolata topita imediat pentru decorare, va fi prea lichida.
Inainte de a fi servite, lasati bomboanele (tot pe hartia de copt) la frigider pana ce vedeti ca s-a intarit ciocolata.

Mmmm!!!

 

 

 

 

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment