Cum am mai spus,imi plac mult salatele.Daca mai contin si cruditati,cu atat mai sanatos!Dar,daca salata mai are si carnita de pui preparata la gratar,cu atat mai bine,poate constitui o masa completa!Compozitia salatei de azi nu urmeaza reguli si cantitati din retete citite pe stiu eu ce blog;e doar cu”potriviri”intre legumele din dotare.Rezultatul a fost un deliciu(altfel nu publicam,nu?!).
Ingrediente
Mozzarella-30g
Morcovi-1
Telina-150g
Sfecla rosie-120g
Varza alba-200g
Ulei de masline-1 lingurita
Suc de lamaie
Sare
Piper
Patrunjel
Rosii
Ardei iute
Carne de pui(vezi metoda de preparare aici)
Sos preferat
Mod de preparare
1-Mozzarella,morcovul,telina si sfecla rosie se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.
2-Varza alba se taie fideluta.
3-Patrunjelul se toaca marunt.
4-Rosiile(cherry prunisoare in acest caz) se taie in jumatati.
5-Din ardeiul iute eu am pus doar cateva rondele.
6-Carnea de pui se taie fasii.
7-Se amesteca ingredientele.
8-Se adauga ulei de masline,sare si piper.
9-Se serveste cu sosul dorit(eu am preferat de data aceasta maioneza,putina).
Rezervati-va cateva minute de tihna si bucurati-va!