Imi plac foarte mult salatele. Poate chiar mai mult decat imi plac dulciurile…Imi plac in special salatele de cruditati. Aceasta de azi se incadreaza undeva pe la mijloc, are si cruditati, dar si oua fierte, ideea e ca se face repede si e foarte buna! Poate fi servita ca si aperitiv, pe paine prajita sau ca atare, poate face parte din micul dejun sau, de ce nu, poate fi o gustare, pur si simplu!
Ingrediente
Oua-6
Ceapa rosie-1
Ridichi-3
Patrunjel
Sare
Piper
Sos de mustar cu iaurt(vezi reteta aici)
Mod de preparare
1-Ouale se pun la fiert in apa rece; din momentul in care incepe apa sa fiarba, se lasa 7 minute (ca sa fie tari), apoi se dau sub jet de apa rece.
2-Se decojesc si se taie cubulete sau dupa bunul plac.
3-Ceapa rosie se toaca cat mai marunt.
4-Ridichiile se feliaza sau se taie in cubulete.
5-In aceasta compozitie se adauga si patrunjelul tocat si se asezoneaza cu sare si piper.
6-In final se adauga sosul de mustar cu iaurt si se omogenizeaza bine.
Gata! Pofta buna!